Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Namibië

Onroerend goed te koop in Namibië

Namibië is een land in Zuidwest-Afrika. De hoofdstad Windhoek en de kustplaats Swakopmund zijn de bekendste en meest bevolkte. Het grenst in het noorden met Angola en Zambia, in het oosten met Botswana en in het zuiden met Zuid-Afrika.

De onroerendgoedmarkt van het land is een bloeiende en rijke markt voor onroerend goed te koop in Namibië.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed te koop in Namibië, raden wij u de beste steden en met meer mogelijkheden aan.

De hoofdstad van Namibië, Windhoek, is een van de schoonste en veiligste steden in Afrika.

Er zijn veel interessante plekken in de stad die ook een toeristische bestemming is.

Swakopmund is een zeer populaire badplaats in Namibië. Er zijn veel interessante historische gebouwen met betrekking tot onroerend goed te koop in Namibië.

Walvisbaai is een levendige havenstad waar het gemakkelijk is om middelhoge kwaliteit en luxe eigendommen te koop te vinden, dankzij de aanwezigheid van talloze goede restaurants, cafés en bars.

Karibib is een stad gelegen op de snelweg tussen Windhoek en Swakopmund. Het is vooral bekend om zijn marmergroeven, de enige plek ter wereld waar zwart marmer wordt gewonnen. De eigendommen die hier te koop zijn, zijn van een gemiddeld hoog niveau.

Als het uw doel is om te investeren in onroerend goed te koop in Namibië, kunt u niet stoppen in Gobabis op weg naar Johannesburg.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 21821

Verkoop Hotel, Namibië, Khomas, Windhoek, 18 Daphne Hasenjager street

1,000,000.00EUR
Verkoop
Hotel

1450 m²
INVESTERING in Namibië Te koop mooie Lodge in Windhoek, de hoofdstad van Namibië .. De Meerkat Town Lodge ligt op 5 minuten van het centrum en a...
Cod. 13492

Verkoop Landbouwgrond, Namibië, Long Beach, Long Beach, Long Beach

Reserved negotiation
Verkoop
Landbouwgrond

10540 m²
landbouwgrond te koop
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB